01 juni 2015

Utfordring #103

God morgen!
Er dere lystne på en ny utfordring? Her er vår 103. utfordring.



Temaet for denne utfordringen er
"Skrift/Script"

 Du kan lage kort, LO eller andre papirprosjekter. Husk at prosjektet MÅ være laget i vintagestil! Er du usikker på hva vintage betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Ditt bidrag må leveres innen: 13. juni kl. 22.00 CET.



Vi er så heldige at vi igjen har med oss Your Own Scrap som sponsor.


I november 2013 startet vi Susanne og Merete en ny nettbutikk i Danmark. Vi henvender oss til papirkunstnere i hele Skandinavia, fordi vi mener at det er behov for et mer skandinavisk marked.
Vi er to søstere som har vært kreative i mange år med decopage, sying, kunstmaling, smykkefremstilling og scrapbooking.

Vår nettbutikk selger hobbyartikler innenfor primær scrapbooking og kortlaging (stempler, papir og øvrig tilbehør). Scrapbooking kommer opprinnelig fra USA hvor utvalget av scrapbooking materialer er stort, men vi mener at det er behov for et mere skandinavisk marked.

Your Own Scrap har fokus på egenproduksjon av stempler med skandinavisk design, og vi har allerede en stor kolleksjon med motiver fra den danske forfatteren H.C.Andersens eventyr. Vi har også fokus på tekster med bokstavene Æ, Ø og Å, samt stempler med skandinaviske tradisjoner.

Vi hos Your Own Scrap lager stempler etter ønske og kundene kan få laget sine helt personlige og unike stempler med utgangpunkt i bilder, postkort eller tegninger av god kvalitet. Your Own Scrap kan også lage graveringer i tre, lær, glass, akryl og plast. 

Hvis du ønsker å følge med i utviklingen til Your Own Scrap så kan du bestille vårtnyhetsbrev som inneholder informasjon om nyheter, produkter, arrangementer mm.

Vinneren av utfordringen (den som blir stemt fram som topp 1) mottar en flott premie fra Your Own Scrap, og denne gang har de også sponset designteamet med flotte vintagestempler.


Sponsormateriale: stempel fra Your Own Scrap

Sponsormateriale: stempel fra Your Own Scrap

Sponsormateriale: stempel fra Your Own Scrap og blomster fra Gode Minner

Sponsormateriale: stempel fra Your Own Scrap og blomster fra Gode Minner



2 kommentarer:

 1. Waouh superbe
  Bravo à toutes
  Moon

  SvarSlett
 2. This is a great Challenge with wonderful Dt inspiration, I will certainly be joining in.
  Smiles:)
  Sue

  SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!