01 februar 2015

Utfordring #95

I dag ønsker vi februar velkommen, tenk så fort januar har flytt forbi!
Har dere lystne på og klare for en ny utfordring?
Temaet for denne utfordringen er
"Love is in the Air" - Valentine
 Du kan lage kort, LO eller andre papirprosjekter.

Husk at prosjektet MÅ være laget i vintagestil!
Er du usikker på hva vintage betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Ditt bidrag må leveres innen: 13. februar kl. 22.00 CET.Vi ønsker Your Own Scrap velkommen som ny sponsor hos oss!


I november 2013 startet vi Susanne og Merete en ny nettbutikk i Danmark. Vi henvender oss til papirkunstnere i hele Skandinavia, fordi vi mener at det er behov for et mer skandinavisk marked.
Vi er to søstere som har vært kreative i mange år med decopage, sying, kunstmaling, smykkefremstilling og scrapbooking.

Vår nettbutikk selger hobbyartikler innenfor primær scrapbooking og kortlaging (stempler, papir og øvrig tilbehør). Scrapbooking kommer opprinnelig fra USA hvor utvalget av scrapbooking materialer er stort, men vi mener at det er behov for et mere skandinavisk marked.

Your Own Scrap har fokus på egenproduksjon av stempler med skandinavisk design, og vi har allerede en stor kolleksjon med motiver fra den danske forfatteren H.C.Andersens eventyr. Vi har også fokus på tekster med bokstavene Æ, Ø og Å, samt stempler med skandinaviske tradisjoner.

Vi hos Your Own Scrap lager stempler etter ønske og kundene kan få laget sine helt personlige og unike stempler med utgangpunkt i bilder, postkort eller tegninger av god kvalitet. Your Own Scrap kan også lage graveringer i tre, lær, glass, akryl og plast. 

Hvis du ønsker å følge med i utviklingen til Your Own Scrap så kan du bestille vårt nyhetsbrev som inneholder informasjon om nyheter, produkter, arrangementer mm.

Vinneren av utfordringen (den som blir stemt fram som topp 1) mottar denne flotte premiepakken fra Your Own Scrap med stempel og trepynt.Blant de som ble stemt fram som topp 3 i de to utfordringene vi hadde i november 2014 var det Siv Anne Almås Simonsen som ble trukket ut og fikk tilbudet om å være gjestedesigner i februar.


Siv Anne Almås Simonsen heter jeg. 
Jeg er en -70 modell, gift med en fantastisk mann og vi har to flotte jenter på 12 og 15 år. Bor i Mosjøen, byen midt i Norge.
Jeg fattet interesse for scrapping da minstejenta var lita. Var vel rundt 2004-05 jeg meldte meg på et kurs hos Julie Evjen, og siden det har jeg vært rimelig hekta. Kommer nok til å forfølge meg resten av livet. Er terapi i en travle hverdag å kunne sette seg ned og pusle med papir.
Hvilken scrapper er jeg?  Ja hva skal jeg si, må smile litt for jeg har en tendens til å prøve meg på de fleste stilarter. 
Men mitt hjerte ligger nok nærmest den romantiske og chabby stilen, da koser jeg meg. Samtidig er jeg utrolig glad i white space/Clean&simpel. Så når du slår de to sammen får du vel meg. Er ingen hurtigscrapper

Besøk gjerne min blogg: sivanne.blogspot.no

Siw Anne har laget en nydelig LO til denne utfordringen med tema "Love is in the Air" - Valentine.Tusen takk Siw Anne for lekkert bidrag!Her kommer en knippe lekre Valentineskort fra designteamet.2 kommentarer:

 1. Så otroligt vackra DT-arbeten! Underbart inspirerande.
  Kram, Outi

  SvarSlett
 2. Wonderful dt cards ladies!
  I love to enter this challenge!
  Have a nice week!
  Love and greetings Maia

  SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!