15 januar 2015

Utfordring #94

God morgen!
Er det ikke deilig når vi ser at dagene blir litt lengre for hver dag som går? Sakte, men sikkert, nærmer vi oss våren og varmere vær. Men, mens vi venter kan vi jo tilbringe tiden på hobbyrommet.
Er dere klare for en ny vintageutfordring?Denne gangen vil vi se stjerner/stars på vintageprosjektet ditt. Du kan lage kort, LO eller andre papirprosjekter.

Husk at prosjektet MÅ være laget i vintagestil!
Er du usikker på hva vintage betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Ditt bidrag må leveres innen: 28. januarr kl. 22.00 CET.
Også denne gangen har vi med oss 
Scrapcraft4you har skiftet navn til Scrappebua, og du finner butikken på www.scrappebua.no. 
Firmaet har bestått som nettbutikk siden sommeren 2012, og 1. mars 2014 flyttet eieren, Katten (Katarina) lageret ut av huset sitt og til Forsøkslia 7D i Trondheim, hvor det nå er butikk og kurslokale med plass til 10. Hovedhensikten med lokalet er å ha et sosialt samlingssted. Her kan man komme å slå av en prat og drikke kaffe, sitte å scrappe, få hjelp etc. Man MÅ ikke handle for å stikke innom! Butikken har faste åpningstider, faste dager i uka, og i butikken jobber assistentene Bente Husmus (Haugen) og perElla (Ella Sandvik). Katarina holderkurs i acrylmaling, fargelegging, LO og collage med blonder og sprays, Bente er god på klin/klæsj og collager i Finnabair-stil, mens Ella holder kurs i minialbum og bretteteknikker.

Den som blir stemt fram som vinner/topp 1 av Vintageteamet får disse flotte premiene fra Scrappebua:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din tilbakemelding!