01 januar 2015

Utfordring #93

Riktig godt nytt år til dere alle sammen!
Er der klare for nye vintage utfordringer? Vi fortsetter som før i 2015 med nye utfordringer den 1. og den 15. hver måned. Vinneren av utfordringene blir publisert den 25. og den 10. hver måned, og ca. 1 gang per måned vil vi ha med oss en gjestedesigner. Tilbudet om å være gjestedesigner går til den som blir trukket ut blant de som har blitt stemt fram til topp 3 i våre utfordringer. Vi starter året med å utfordre dere til å lage et prosjekt hvor temaet er 
ram det inn/frame it

Husk at prosjektet MÅ være laget i vintagestil!
Er du usikker på hva vintage betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Ditt bidrag må leveres innen: 13. januarr kl. 22.00 CET.
I år som i fjor har vi med oss mange gavemilde sponsorer. Hvis du tar en kikk i margen til høyre så ser du hvem som foreløpig har takket ja til å bidra med flotte premier til utfordringene fremover.
Sponsor for årets første utfordring er


Scrapcraft4you har skiftet navn til Scrappebua, og du finner butikken på www.scrappebua.no. 
Firmaet har bestått som nettbutikk siden sommeren 2012, og 1. mars 2014 flyttet eieren, Katten (Katarina) lageret ut av huset sitt og til Forsøkslia 7D i Trondheim, hvor det nå er butikk og kurslokale med plass til 10. Hovedhensikten med lokalet er å ha et sosialt samlingssted. Her kan man komme å slå av en prat og drikke kaffe, sitte å scrappe, få hjelp etc. Man MÅ ikke handle for å stikke innom! Butikken har faste åpningstider, faste dager i uka, og i butikken jobber assistentene Bente Husmus (Haugen) og perElla (Ella Sandvik). Katarina holderkurs i acrylmaling, fargelegging, LO og collage med blonder og sprays, Bente er god på klin/klæsj og collager i Finnabair-stil, mens Ella holder kurs i minialbum og bretteteknikker.

Den som blir stemt frem som topp 1 vinner en flott hjørnedies fra Scrappebua.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din tilbakemelding!