15 november 2014

Utfordring #91

Har du begynt å lage årets julekort? 
Hvis ikke, så byr det seg en anledning nå!Tema for denne utfordringen er
engler/angels

Og hva passer ikke bedre som motiv på julekort enn engler :-)

Du bestemmer selv om du vil lage kort, LO eller noe annet, men
husk at prosjektet MÅ være laget i vintagestil!
Er du usikker på hva vintage betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Ditt bidrag må leveres innen: 28. november kl. 22.00 CET.Scrapcraft4you har skiftet navn til Scrappebua, og du finner butikken på www.scrappebua.no. 
Firmaet har bestått som nettbutikk siden sommeren 2012, og 1. mars 2014 flyttet eieren, Katten (Katarina) lageret ut av huset sitt og til Forsøkslia 7D i Trondheim, hvor det nå er butikk og kurslokale med plass til 10. Hovedhensikten med lokalet er å ha et sosialt samlingssted. Her kan man komme å slå av en prat og drikke kaffe, sitte å scrappe, få hjelp etc. Man MÅ ikke handle for å stikke innom! Butikken har faste åpningstider, faste dager i uka, og i butikken jobber assistentene Bente Husmus (Haugen) og perElla (Ella Sandvik). Katarina holderkurs i acrylmaling, fargelegging, LO og collage med blonder og sprays, Bente er god på klin/klæsj og collager i Finnabair-stil, mens Ella holder kurs i minialbum og bretteteknikker.

Hovedleverandøren, og stempelfavoritten, er den engelske produsenten PaperArtsy. Bente og Katarina var så heldige å få delta på kurs hos PaperArtsy i London i august, hvor det var 3 designere som kursholdere. Den ene designeren, Jo Firth-Young, kalt JoFy, står bak stempelplaten som er premien. Hun har en litt naiv, men veldig leken stil, og dette stempelet med de gammeldagse julekulene passer jo fint vintagestilen.Den som blir stemt frem som vinner/topp 1 av utfordringen får denne flotte stempelplaten i premie!

Pia Baunsgaard


Av de som vant utfordringene våre i september har vi trukket ut Pia til å være gjestedesigner i denne utfordringen. Vi lar henne presentere seg selv:

Jeg hedder Pia i scrapverdenen bliver jeg kaldt piabau.
Jeg startede så småt med scrapbooking i 2006, jeg blev mere og mere grebet  af den skønne hobby og er senere gået over til  kortmageri, lave æsker og pynte dem eller dekorere andre genbrugs ting. Jeg slapper af når jeg i mange timer fordyber mig med bordet fyldt med lækre papirer, blomster og andet pynt.
Jeg er glad for, her på denne dejlige udfordrings  blog, at kunne vise og forhåbentlig være med til  inspirerer andre med min hjemmegjorte æske som har et tilhørende kort begge med engle. som er  udfordrings temaet.Tusen takk for nydelige gjestedesigner-bidrag Pia!

2 kommentarer:

 1. Legger bidraget mitt her foreløpig. Får ikke lagt det inn:
  http://egenblogg-rantho.blogspot.no/2014/11/juletag.html
  Klem fra Randi

  SvarSlett
 2. Yes! Because I also like this!
  For technical personnel to solve!

  ______________________
  Here is my FIFA 15 Coins UK will sent to you on http://www.fifa15buy.co.uk/

  SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!