01 august 2014

Utfordring # 85

Nå håper jeg dere har nytt lange, late dager i deilig sommervær og at dere er klare for en ny utfordring.


Lag eller pynt en eske/
Create or decorate a box

Du velger selv om du lager en eske fra bunnen av eller om du pynter en ferdig eske, 
men husk at prosjektet ditt MÅ være laget i vintagestil!
Er du usikker på hva vintage betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Også denne gang har vi ekstra lang innleveringsfrist på grunn av sommerferie.
Ditt bidrag må leveres innen: 28. august kl. 22.00 CET.I dag har jeg en trist nyhet til dere. Både Gunn og Nina har bestemt seg for å fratre Vintageteamet. Begge har vært med i designteamet lenge, og Nina har også en lang vært teamleder. Takk for alle flotte vintage prosjekter dere har bidratt med til utfordringene, takk for all tid dere har brukt på Vintageutfordringen og takk for all glede dere har spredd i teamet. Vi ønsker dere lykke til videre!

Samtidig ønsker vi Vibekke Hansen velkommen til Vintageteamet!
Vibekke er dyktig på vintagestil og vi gleder oss over å være så heldig at vi har fått med oss en så talentfull dame på laget!


Vibekke Hansen er mitt navn, og jeg bor sammen med mannen i mitt liv og ha en datter og to barnebarn. 
Jeg er 72 modell hekta på papir laging/kreasjoner!
 Bor i Norge.Jeg har alltid vært kreativ siden jeg var en liten jente. Jeg har malt, tegnet, små prosjekter hjemme! Forelska meg i papir hobby de siste år,oppdaget hobbyen med å se og lese på blogger:) 

Jeg elsker den romantiske stilen, vintage, shabby chic, mixed media stil, grunge stil og enkel stil med noe ekstra. Jeg liker å skape med design/mønster i papir,stempler, glitter,dies,blomster, diverse pynt maling og struktur .. Det er  også så kjekt å sette seg ned på hobbyrommet og la kreativiteten frie tøyler,som jeg prøver å gjøre ofte.Så er det så koselig å gi bort papir kreasjoner som jeg har laget selv. Min blogg er : http://www.passion4papercrafting.noby digital Paper

og

7DotsStudioBlant de som ble stemt fram som topp 3 i utfordring # 80, 81 og 82 var det 

Gunn
http://gunnspapirpyssel.blogspot.no/som ble trukket ut til å være gjestedesigner i august.
Og vi lar henne presentere seg selv:

Jeg heter Gunn Kjersti Olsen, men bruker Gunn Olsen i profiler.
Jeg startet med kort/scrapping da sønnen min ble født i 1999. Jeg fikk et veldig behov for å dokumentere hverdagen og hans historie. Det var en veldig enkel start med farget papir, stickers og småstæsj. Det ga mersmak og jeg er her fremdeles, men nå går det mest i kort/esker/3D. Jeg elsker å bryne meg på esker/3D prosjekter, og jeg tegner gjerne malene mine selv for hånd da jeg ikke har noen avansert maskin som virker. Jeg lar meg inspirere av alt og alle. Titter i blogger og på nettet, av gaveesker/innpakning, magasiner, interiør etc. Jeg er stadig på utkikk etter småting og nips jeg kan få bruk for.

Til utfordringen valgte jeg å lage noe nytt, noe jeg ikke hadde laget før. Det ble en hestesko eske, og den måtte jo være til brudeparet :-)Tusen takk for nydelig bidrag til utfordringen Gunn!
Vibekke

NinaMette

Rebecca

AndreaIraHanneTeresa/Catz
LizziAnne GroJytteHeidi/Filharmonica
2 kommentarer:

  1. Ook voor deze geweldig leuke challenge mijn best weer gedaan en een creatie erbij geplaatst...Hele leuke inspiratievoorbeeldjes heeft het DT gemaakt..
    groetjes Rosina

    SvarSlett
  2. Så mye flotte kort og kreasjoner fra design teamet <3

    SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!